Boormachine 3.v1
Boormachine 3.v1

Meubelfabriek

Sinds de jaren ’60 wordt de fabriek gebruikt voor de fabricage van massief houten meubels. Door de jaren heen, werd er geïnvesteerd in de toekomst.  De verfafdeling maakte plaats voor meer geavanceerde machines, de massieve houten vervangen door ecologische melamine soorten. Bovendien werd er ruimte bij gecreëerd om de import zo veel mogelijk te kunnen stockeren. Door middel van al die investeringen, zorgt Lievens ervoor dat ze kan beantwoorden aan de noden en wensen van de klant.

Dagdagelijks worden de hoofden bij elkaar gezet om deze evolutie verder te zetten, de groei van Lievens verder te zetten. Dit alles om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Technologische hoogstandjes

Wij bij Lievens zitten niet stil. We trachten ons steeds te verbeteren en te innoveren. We pakken graag uit met onze eetkamers. Kwalitatief en snel leverbaar!

Om de productie van onze eetkamermodellen nog efficiënter en vakkundiger aan te pakken, investeerden wij in een tal innoverende machines. Echte technologische hoogstandjes.

mocku-map-lievens-cutout

Cataloog 2021

Blader door onze online catalogus. Laat u inspireren. Indien u een catalogus wilt ontvangen, contacteer ons of uw vertegenwoordiger