Prijslijst
Prijslijst

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR ALLE KLANTEN

Een tijd terug werden wij geconfronteerd met felle prijsstijgingen van de grondstoffen op de importproducten. Deze prijsverhoging op onze tafels- en stoelencollecties hebben wij niet doorgerekend.

Een ongekende situatie, met een verdrievoudiging van de zeetransportprijzen als gevolg, dwingen ons nu toch om onze prijzen van keramische tafels en stoelen te verhogen. Deze prijsverhoging zal ingaan op alle nieuwe orders die wij ontvangen vanaf zaterdag 16/01/2021 en is absoluut noodzakelijk om de voortzetting van de leveringen te kunnen garanderen.

Deze prijsverhoging word enkel doorgevoerd op de importcollecties van tafels en stoelen en heeft geen enkel invloed op de prijzen van de eetkamercollecties van de eigen fabricatie. Via “downloads” vindt u de nieuwe prijslijst waar enkele niet te missen collecties zijn toegevoegd. 

Corporate Video

Neem een kijkje achter de schermen van Lievens en ontdek het gehele creatieproces, van ruwe stam tot verfijnd meubelstuk.

mocku-map-lievens-cutout

Cataloog 2023

Blader door onze online catalogus. Laat u inspireren. Indien u een catalogus wilt ontvangen, contacteer ons of uw vertegenwoordiger