Container
Container

Hoe vraag en aanbod de leveringstermijnen bepaalt

Naast originaliteit, kwaliteit en eerlijke prijzen, proberen wij aanvaardbare leveringstermijnen te hanteren. Tegenwoordig slagen wij hier niet altijd in en daarom voelen wij ons als fabrikant verplicht om u hieronder te informeren.

Verscheping van containers

Naast productie van eigen goederen, importeren wij ook stoelen en tafels. De leveringstermijn voor import goederen bedraagt normaal gezien uiterlijk 12 weken. Dit als er geen vertragingen oplopen tijdens de verscheping van containers. De laatste weken worden we geconfronteerd met heel wat vertragingen.

Vertraging door onevenwicht

De rederijen bepalen het aantal schepen die op een route worden uitgezet. Zij bepalen om het aantal schepen om een route te verminderen en op die manier een onevenwicht bij vraag en aanbod te creëren. De vraag naar schepen is op heden groter dan het aanbod. Vandaag strijdt iedereen om zijn plek op de schepen te bemachtigen. Aangezien er geen plaats is voor iedereen op de schepen, zijn er heel wat containers die genoodzaakt zijn te vertrekken met een aanzienlijke vertraging. Ook wij bij Lievens merken hier de gevolgen van. Dit is de reden waardoor de leveringstijden uitlopen en jullie als klant de goederen later dan gewoonlijk ontvangen. We hopen op een snelle verbetering van de situatie en danken u voor het begrip.

Corporate Video

Neem een kijkje achter de schermen van Lievens en ontdek het gehele creatieproces, van ruwe stam tot verfijnd meubelstuk.

mocku-map-lievens-cutout

Cataloog 2023

Blader door onze online catalogus. Laat u inspireren. Indien u een catalogus wilt ontvangen, contacteer ons of uw vertegenwoordiger